ENERGETISCHE STOELEN URIM en BRON

De URIM- en BRON-code

werkt met "Levend intelligent Licht" (www.moniquetimmers.nl).

   

 

Monique Timmers kreeg de getal- en Lichtsymbolieken door (verwerkt in de rugleuning) die samen met de kristallen (onder je handen)  een veld creëren van 'Levend Licht' dat jou opnieuw in verbinding brengt met je Heelheid en Eenheid.

URIM-code:

Wonderlijk hoe een zitting op deze URIM-Stoel je gezondheid en welzijn kan herstellen door energetische blokkades op te heffen en je inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau. Dit inzicht komt naar boven terwijl je op de Stoel zit of erna. Ook je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Wat weg mag kan weg.  Je hoeft niet te graven in herinneringen of pijnlijke gebeurtenissen. Je hoeft niks te herbeleven. 

De URIM-code werkt op alle lagen.  Fysiek: bv. ontnemen van stress, onrust, depressie; zorgt voor diepe ontspanning van je systeem; vernieuwing van weefsels.  Energetisch: verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding; betere samenwerking tss linker- en rechterhersenhelft.  Spiritueel: stimuleren van spirituele groei; inzichten uit andere levens ontvangen indien dit nodig is; weer in verbinding staan met je goddelijke blauwdruk.

 

Er kan op verschillende manieren gewerkt worden met deze Stoel:

   - Je vraagt jou te geven wat je nu nodig hebt, en weg te nemen wat je belast.

   - Vanuit een gesprek bepaal je je doel, die intentie geven we door aan de Stoel.

   - Er zijn ook programma's voor het opschonen van één van je chakra's.

   - Je komt voor een coaching of familieopstelling: achteraf ga je op de Stoel zitten zodat het Licht alle blokkades opheft die nog aanwezig zijn en je dieper inzicht geeft.

Je genezingsproces is natuurlijk ook afhankelijk van andere factoren zoals goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfhelend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning.

BRON-code:

 

De BRON-Code is ontworpen om specifieke programma's, herinneringen en conditioneringen te wissen die heel belastend werken op je totale zijn.

Programma 1: belastende herinneringen wissen uit vorige levens of parallelle werelden, en je kwaliteiten terughalen.

Programma 2: belastende herinneringen wissen die komen van je ouders en de familieptronen via genetische coderingen en overgeërfde conditioneringen en een nieuwe verbinding maken.

Programma 3: belastende ervaringen en herinneringen worden gewist van beladen situaties uit dit leven.

 

 

kostprijs: 

 50 € voor sessie van 30 minuten, 15 € per lopend kwartier erbij.

 

Ervaringen met URIM-code:

"Wat ik merk is dat de angst of onrust over hoe ik de toekomst zie, niet meer in me opkomt. "Yvonne 

"Door meermaals plaats te nemen op de stoel merk ik dat wat me vroeger hinderde geen belang meer speelt in mijn leven. Sommige zaken verdwijnen, andere zaken blijven aanwezig maar het beperkende, zorgelijke verhaal dat bij de ervaring hoort verdwijnt. Acceptatie volgt. Overtuigingen over mezelf en het leven verdwijnen geleidelijk. Dankbaar en blij word ik ervan."KvI

"Ik krijg veel inzichten aangereikt.' (Nico)

Je kan ook mijn blog lezen ivm 'Lastige gedachten'.(Lieve)

Op zich voelde ik mij neutraal niet iets dat mij echt in de weg zat. En toch zat ik met een gewetenskwestie of ik mensen (die ik ken) bevooroordeelde tgo anderen van die groep.  Mijn aanname was dat ik elkeen gelijke kansen moest geven. Doch toen ik van die stoel kwam, was die innerlijke overtuiging weg. Na 10’ minuten was het vrij. Geen schuldgevoelens of enig gevoel van partijdigheid. Keuzes moesten en moeten gemaakt worden en daar is het nu vrij. O.

'In de dagen en weken daarna voel ik subtiele veranderingen in mij, alsof iets onderweg is.'  A.