CHOOSE AGAIN-KIES OPNIEUW

Verdriet blijft hangen, boosheid die je overvalt, moeite hebben in het omgaan met die buur of collega, gejaagd je werk doen...

Het lijkt alsof we vastzitten in een patroon dat bij ons hoort.

 

We zien dit als een vaststaand feit, het is gewoon zo.  En van daaruit maak je een keuze, wat vaak (onnodige) onvrede als gevolg heeft.

 

De '6 stappen naar vrijheid' van Diederik Wolsak is een proces dat leidt naar de heelheid in jou.  Ingangspoort zijn de gevoelens die je ervaart in een relatie of situatie.  Met de 6 stappen kom je dan terecht bij wat je onbewust denkt over jezelf.  Die beperkende overtuigingen zijn iets wat je als kind reeds hebt vastgelegd vanuit angst, en daarna diep weggestoken.  Dit proces kan die gedachte transformeren naar een ervaring van heelheid, vrijheid, vrede.

Elke relatie kan je helpen op weg naar heelheid: de ander weerspiegelt slechts iets wat je op je eentje moeilijk kan zien.

Als je deze 6-stappen in groep doet kan elke aanwezige delen en genieten van de Kracht die vrijkomt door de stap die jij zet.

       Verlang je deel te nemen aan zo'n bijeenkomst?

                                          maandag 17 juni, Kortemark, huiskamer

                                     zaterdag 6 juli, Lier, huiskamer

                                 zaterdag 31 augustus, Lier, huiskamer

                                   zaterdag 14 september, Breda, huiskamer

                                             woensdag 2 oktober, Lier, huiskamer

                                    zaterdag 9 november, Lier, huiskamer

                                       woensdag 4 december, Lier, huiskamer

      van 14.00 tot 17.00 uur  (tenzij anders aangegeven)

                   Kostprijs: 20 € / 14 € vervangingsinkomen (koffie/thee/materiaal)

                   Schrijf je in via info@lievemichels.be

 

Bij  Choose Again Nederland:

             zaterdag 15 juni, Zwolle, van 14.00 tot 17.00 uur

 aanmelden: nederland@choose-again.com

Gestelde vragen over Choose Again:

* Gebruik je Choose Again enkel bij zware problemen?

Het 6 stappenproces begint bij een emotie die je nu beleeft naar aanleiding van wat je ervaart tegenover iemand uit  je gezin of buurt of in het warenhuis of in het verkeer of ..., gewaarwordingen in het lichaam, bij situaties die je in het nieuws hoort of ziet ...  Die ervaar je elke dag meerdere keren.  Het lijkt niet veel impact op je te hebben.  En toch, het vertrekt vanuit een overtuiging die je ooit als kind hebt vastgelegd, om jezelf te beschermen.  In het  6-stappen-proces kan je die overtuiging laten transformeren.  Het is om het even welke ingangspoort je neemt om bij die overtuiging te komen.  De transformatie is gebeurd, achteraf merk je wel dat je innerlijke houding gewijzigd is en je anders staat tgo (voorheen voor jou moeilijke) situaties.  Hoe meer je dit proces gebruikt, hoe makkelijker je terecht kan bij de vrede in jezelf.